My soul doesn't sing anymore -_-

Upp och nergångar. Ibland vill man bara gråta eller försvinna..

Jaha, nu var det kanske nån dag sen jag skrev va ? Hur som hellst så har jag varit nykter på fester och sedan folkan, blev där i max en timme. Det är inte nån höjdare. Igår var vi och firade min kära far. Va gamla ni blir. Jag saknar er <3 Känns ganska hemskt att vara ifrån er så mkt om jag ska vara ärlig :( Vilken "tur" att man blir så gamal själv nästa vecka då så man får träffa er lite. Eller ja pappa iallafall. Får väl se hur många mer det blir.

Ja, vad har jag egentligen att säga. Har tänkt på vad jag vill ha nu.
En ordbok.
En symaskin (tror mamma och dom har kirrat det).
Akvarell pennor, akrylfärg och lite dukar.
En ny parfym, nämligen slut och då passar det ju bra att önska sig en sån då.
och som jag sa till Marcus, en massa kärlek.

Går i skolan två dagar den här veckan. Sista april - alkohol.

Grattis pappa Tony !

M grattis till dig, ses på söndag :)

Var till Gävle idag då :/ m fick medicin iaf. Får hoppas att dom mindre trevliga biverkningarna håller sig borta.
Ja, annars har det slängts saker, Marcus är ute och tar bort det sista nu. jag håller på att sälja min balklänning. Väntar bara på pengar nu så är klänningen din Isabel :P

Blev en snabb blogg idag. Aha, ja klippte mig igår, bra för håert, klippte inge mkt men ja tycker det syns på längden :(
Aja, försöker ju skriva varje dag iaf :P

Brrr !

Fy va kallt det är :S Känner mig inte pigg alls, illamående. Där av är jag hemmavid.

Igår var det full fart. Städade fram till 14:17, då åt jag frukost. Blev så fint. Tvättade fönstrena och damsög och torkade, grundlig städning av badrummet. Haha jag hittade mina träningsskor, fy bubblan säger jag bara. Dom luktade inte hallontårta så dom åkte i tvättmaskinen. Vek en massa tvätt gjorde ja å, var mkt att göra.Vvar iväg och slängde massa plast och papper, glas och aluminium med. Hade blivit en del. Skulle behöva panta en massa med. Finns ju fortfarande en säck kvar med buskar sen jag körde förra pantningen, 900 spänn, mkt burkar. Och det byggs ju på nästan varje dag, synd att man är för lat för att hålla ordning. Aja, sen var jag till hoforshellen och tänkte belöna mitt slit med lite solbränna. Mata i en massa pengar (dom har ju höjt dom där jävla prierna) sen såg jag att det hade kommit upp i 20 min, det är ganska mkt när man inte har solat nå innan. Var fruktansvärt jobbigt och varmt. Hörde på radion, medans jag grillades, att det är vanligt med brännskador när man solar. ja, nå brännskador blev det inte men soleksem kanske man kan kalla det, helt bulig på magen idag. Lite brunare iaf :)
Sen var jag hem och duchade så var jag och Emelie ut och gick en sväng, gick till time för att köpa glass men när vi kom dit ville ingen av oss ha något :P Såå vi gick vidare. Träffa på Fredrik med, eller han kom och pratade med oss :) Dags för mig och Emelie att skiljas, jag fick åka till silverdalen med Fredrik då han skulle till Alle. Tack för skjutsen föresten :P Blev så abrupt slut på min och Emelies promenad, fick så dåligt samvete :( Men det kändes som vi var på väg att ge oss iallafall. Hon hade tydligen blivit bjuden på mat av systeryster så det var okej :) tur de, får ses snart igen gumman !

Ja när jag kom hem stod Marcus ute och pratade med grannen, han väntade på att Jocke skulle komma och hjälpa honom med takstegen, tog sin lilla tid men nu sitter den där :) jag passade på att sy gardiner till köket som sitter uppe nu, det blev skillnad måste jag säga, mkt mysigare än utan ! Sen gjorde jag mat, fajitakyckling med fullkornspasta och broccoli, jag vet nkepig blandning men vi hade varken potatis eller grönsaker så det fick bli så. Måste handla idag. Synd att man inte har några pengar bara. Har en hundring på kortet, och då har jag endå tagit från sparkontot, den här månaden med.
Blir tight med orken och bensinpengar till pappa, fira honom på söndag. Sen vill jag ju gärna ha en present med även om han säger att han inget vill ha. Det ordnar sig alltid.

Smärta, dummingar. Får se vad hon säger i mån då.
Långt inlägg, inget viktigt var det heller :P

Att vakna brevid dig på morgonen, precis där jag lämnade dig känns helt underbart ! Saknar dig.

Ao, måndag igen :/

Jajjamensan, nu är det måndag, ny vecka.. Klockan är si sådär 07:26. Gick upp när Marcus åkte och jobbade. Inser att min gitarr har stämt om sig en smula igen, inge bra ! Låter märkligt (inte bara för att det är jag som håller i den). Men men. Ackordbytena man måste träna på så det kvittar kanske ?

Idag ska jag minsan till hoforshallen och sola, cykla dit. Fan jävla vikt. Man kan inte slarva alls, då är det kört. Skulle ju verkligen behöva städa här med men vi får väl se hur mkt jag orkar. Ska umgås med Emelie idag också lät det som :)

Ja man kan ju egentligen bara hoppas på praktik, och det ser ut som att det inte är omöjligt. Skulle vara skönt att slippa skolan ett tag. Ja jag vet att det precis har varit lov och att jag har jobbat hemma. Men det hjälps inte när man känner som man gör så fort man sätter sin fot där. Det var ju lugnt ett tag, sen var det slut på friden.. hur orkar "folk".

Ganska kallt ute verkar det som :S brrr. Nä om man ska sätta fart och börja uträtta lite saker då kanske. Upptäckte att det inte var panik panik, tack och lov för gömmor. Får inte glömma att sprida ut igen bara. Såå ja, CYKLA och sola då. Fy är ju kallt ute.

Mkt roligare är du är hemma <3

Jag älskar dig.

Igår var vi på 85års kalas. Träffade Marcus släktingar, tror faktiskt jag har skaplig koll nu :P var mkt folk där. Vi käkade från golfresturangen i barkhyttan, det var gott :)

Sen var vi hem en sväng, Marcus drack ikapp lite sen tog vi taxi, lata som vi är, hem till knudas. Var lite folk där och vi satt och pratade lite, skrattade lite åt sundvik som alltid lyckas bli lika klapprak. Vi var nog inte tillräckligt sugna på fest igår. Marcus hade ju druckit dagen före med så han var väl lite seg. Jag spred ut drickat på för lång tid så jag kom aldrig igång så Nyman var så snäll att körde hem oss.

Tänk vad en skjorta kan göra. En svart enkel skjorta. Jag tycker Marcus är bra snygg annars men igår var du riktigt snygg gubben ^^ Vit v-ringad t-shirt och en svart skjorta med lite uppkavlade ärmar. Uppknäppt nån knapp. MUMS ! <3

I mån är det måndag och jag tänkta "spela" lite gitarr få se om det kan bli några framsteg. Får passa på när jag är hemma själv så jag slipper skämma ut mig :P

Nu blir det visst mulet också. Var fint ett tag här. Jag cyklade upp till lilla sparköp och köpte hamburgebröd och derssing så gjorde Marcus egna, fantastiska hambusgare som han grillade, Han kan han. Inte konstigt att man gått upp i vikt ! :P men jag klagar inte, får hålla lite koll bara :) Ja menar, ja cyklade ju och handlade iallafall :P

När du skrattar blir jag lyckligast i världen


Sexigt med musik !

Att det är !
Var ganska lite folk på estraden men det var skönt att det inte var fullpackat. Bra band var det. Mustach var bäst, stor eloge till ljusteknikern ! Herregud va det var häftigt :)

Vi grillade för övrigt lite innan vi åkte, mums mums. Sen åkte vi till Gävle, jag körde. Skönt att kunna åka när man vill. Haha, så när vi står på parkeringen och ska kliva ur bilen så ser vi Johanna och Jimmy åka förbi :) Så vi hängde ihop med dom under kvllen. Var mkt trevligt att ses igen. Lite förvånande endå att så lite folk tar sig ut när det endå händer nått, ja menar, jag hade betalat 350 för att BARA se mustach men nu var det ju dead by april, renegade five, HEAT och dia psalma med. Vi åkte dock efter mustach, är inget jätte fan av dia psalma.

Ja så stannade vi vid statoil och köpte korv innan vi åkte hem, det är ett måste om man passerar efter 23 :P
Ja jag är helnöjd med kvällen. Stå på sprithyllan med dina armar om mig och lyssna på bra musik <3 rrrao !

Ja nu är det inpackning av hår som gäller. Ska föra över lite pengar från e-sparkontot sen ska vi till systemet och köpa lördagsgodis.
Vid 17 tiden ska vi vara i barkhyttan ett tag. Sen hem till hofors och Knudas för han skola firas !

Blä, jag rapar vitlök :/ synd att den salladsdressingen är oslagbar.

Fredag - tagga rockweekend !

Ja nu är det såhär jag jag inte riktigt har lärt mig detta än så jag lyckades så klart ta bort hela inlägget, vi försöker igen.

Ja, som sagt, estraden i kväll !

Glömde bort vad jag hade skrivit :/ Gick iallafall hem tidigare igår med grym huvudverk, därav ingen träff med Emelie :( Får ta det snarast ! Marcus köpte en innedörr igår till sovrummet som han smackade upp. Ska bli intressant och se hur Stanley agerar gentemot denna åtgärd. Han är nämligen lite smådryg på nätterna. Inte nu när det börjar bli finväder men på vintrarna. Aja vi får hoppas det blir lugnt nu och han inte förstör den som ytterdörren. Jag var även en smula modern igår, jag slet ut mina svarta icke-jeans. Dom hade börjat gå sönder så då tänkte jag att jag skulle vara lite "inne" och göra om dom till vårbyxor :P Läste nämligen att det skulle vara så nu.

Hur som hellst så är jag förkyld än så jag kommer inte att göra bip och step test idag. Åker in och lämnar mina verktyg på måleri sen går jag på musiken. Nu ska jag ta med svarta missljudet så jag kan få den stämd :)

Nu sitter jag här med nymålade, eller påbättrade naglar, älskar den turkosa färgen som skiftar lite i blått och grönt ^^ och dricker en smaksatt latte a'la Johanna :P (starkt bryggkaffe, ske egentligen vara espresso, skummad mjölk och hasselnöts sirap/essens) Supergott !
Min färg ;P

Invigning av den nya bloggen

Ja nu har jag bytt blogg. Får väl se om den här roligare. Känns bra att börja om på ny kula, vem vet jag kanske blir flitigare på att skriva mer ? Tvivlar dock men skriver väl som jag skrev tidigare, kolla in en gång i månaden så kanske det finns nått kul att läsa om man har tur :)

Närmast nu är iallafall en em med projekt och företag. Sen ska jag hem till Marcus <3 Vid sjutiden ska jag träffa Emelie, det blir bra.
I morgon är det estraden och lite rock 'n' roll som gäller :P Ser fram emot en kväll med bra musik och min favorit :)
På lördag ska vi fira födelsedag på Marcus sida i barkhyttan och sen på kvällen hos Martin.

Vi börjar väl såhär, önska mig lycka till vad det gäller produktionen här :)

RSS 2.0